ΥΛΙΚΑ
4 καλαμάρια καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
4 πράσα καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
2 ξερά κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
1 φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένες ντομάτες
1/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
1/3 φλιτζ. τσαγιού μηλόξιδo
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ4 καλαμάρια καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
4 πράσα καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
2 ξερά κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
1 φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένες ντομάτες
1/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
1/3 φλιτζ. τσαγιού μηλόξιδo
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο για το γαρνίρισμα
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα καλαμάρια για 1΄, μέχρι να αλλάξουν χρώμα.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα πράσα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5΄-6΄
Στη συνέχεια σβήνουμε με το μηλόξιδο
Προσθέτουμε την ντομάτα και αλατοπιπερώνουμε.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 20΄, μέχρι το φαγητό να πιει όλα τα υγρά του και να μείνει μόνο με το λάδι του
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου