4 ασπράδια
αυγών
1 ½ φλιτζάνι πίτουρο βρώμης
½ φλιτζάνι Natreen
1 κ.γ. άρωμα
πικραμύγδαλο
Εκτέλεση
-Προθερμαίνουμε
το φούρνο στους 180ο C.
-Βάζουμε στο
μούλτι τη βρώμη, τη ζαχαρίνη και την εσάνς αμύγδαλο και τα χτυπάμε.
-Προσθέτουμε
και την μαρέγκα από τα δύο ασπράδια και τα χτυπάμε λίγο ακόμη.
-Αδειάζουμε
το μίγμα σ’ ένα σκεύος και προσθέτουμε την δεύτερη μαρέγκα ανακατεύοντας απαλά.
-Όταν το
μίγμα ομογενοποιηθεί πλάθουμε στρόγγυλα μπισκοτάκια και τα βάζουμε σ’ ένα ταψί
καλυμμένο με αντικολλητικό χαρτί.
-Ψήνουμε στους
180ο C
για 15 – 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου