ΥΛΙΚΑ
2 αυγά και ένα κρόκο
2 κ.γ λάδι
4 κ.σ. Natreen
6 κ.σ. γάλα σκόνη
4 κ.σ. πίτουρο βρώμης (εγώ το βάζω αλεσμένο)
4 κ.σ. mix
2 κ.σ. corn
flour
2 κ.γ.
bakin’ powder
Αρώματα κατά
προτίμηση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Χτυπάω καλά ...
τους κρόκους με το γλυκαντικό για να κόψει η
αυγίλα.
-Ρίχνω το λάδι.
-Ανακατεύω όλες τις σκόνες μαζί και τις ρίχνω σιγά σιγά στο
μίγμα.
-Ζυμώνω ελαφρά. Πλάθω. Φουρνίζω.
-Στους 180 C
για ένα τέταρτο και για έξτρα τραγανά τα αφήνω σε σβηστό φούρνο για 10 λεπτά
ακόμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου